Mit navn er Nicolas og jeg ejer og driver NA Malerservice med base i Søborg. Jeg har stor erfaring i malerfaget - jeg startede nemlig som 17 årig og har nu været i gang i mere end 12 år. Siden 2018 har jeg været selvstændig her i firmaet.

Jeg rådgiver meget gerne i forbindelse med malerarbejdet - fx kan jeg vejlede ift. farver og andre materialevalg. Det er vigtigt for mig, at hjælpe mine kunder frem til at flot resultat som stemmer fuldstændig overens med deres ønsker og forventninger. Jeg går i det hele taget meget op i at skabe en god relation til mine kunder. Jeg er bevidst om, at jeg taler samme sprog som kunden ift. udførelsen af projektet - det er vigtigt, at vi er i øjenhøjde og har en fælles forståelse for opgaven.

NA Malerservice udfører disse maleropgaver:
 

  • Kabe-spartel

  • Fuldspartel

  • Filt

  • Maling af træværk, facade, døre og vinduer

  • Alt indendørs og udendørs malerarbejde

Vi efterlader alle opgaver pænt og ryddeligt. Det eneste som er tilbage, når vi er ude af døren, er det flotte malerarbejde.

Kontakt NA Malerservice i dag

Står du og mangler et godt malerfirma? Så er NA Malerservice klar til at hjælpe dig. Vi arbejder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os - så tager vi en god snak, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Her på siden kan du trykke på “Send os din opgave” - men du kan naturligvis også ringe til os.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at løse din maleropgave.

NA Malerservice

1 anbefalinger

1 anbefalinger

Anbefal os her